logo_cermaprint_2
Termeni si conditii

Termeni

Site-ul www.librarie-cerma-print.ro este proprietatea SC CERMAPRINT. Libraria online este conceputa ca un magazin virtual pentru vanzarea cartilor Editurii Cermaprint sau ale altor edituri interesate. Pentru persoane fizice exista posibilitatea de a vinde cartile care le prisosesc, in regim de anticariat. In plus, aveti posibilitatea sa ne contactati pentru alte servicii, cum ar fi: prestatii tipografice, legatorie, traducere-interpretare.
Putem gazdui cartile altor Edituri, la tarife aproape simbolice - pentru detalii este suficient sa ne contactati.

E-mail:

maff71@yahoo.com

Conditii

Daca doriti sa comandati carti online este necesar sa va deschideti un cont de utilizator. In momentul in care doriti sa faceti o comanda, va trebui mai intai sa va logati, apoi sa alegeti cartile dorite si sa le introduceti in cos, dupa care puteti expedia comanda.
Expedierea comenzilor catre beneficiar se face prin curier, iar plata se face in sistem ramburs, la primirea coletului. In suma de plata vor fi incluse si taxele postale. Pentru comenzi mari, in special pentru cumparatori institutionali, este posibila si plata prin virament bancar (acest lucru trebuie specificat la lansarea comenzii).
Pentru a fi posibila o livrare rapida a comenzii Dvs. este absolut necesara inscrierea corecta a numelui, adresei si datelor de contact.

Limitari

S.C. CERMAPRINT, proprietara librariei online, nu poate fi facuta responsabila de defectele cartilor altor edituri gazduite in libraria noastra online si nici de eventualele intarzieri de expeditie. In aceste cazuri, comenzile primite vor fi transmise pentru livrare
catre Editurile respective.

Call Now Button